Folket har talt: Genial til…

Jordan relanserer de folkekjære skråpenslene! De fire variantene kommer nå med SmartEtui! Etuiet er praktisk å ha underveis i malejobben og gjør det enkelt å legge fra seg penselen mellom strøkene. Nå blir det slutt på søl og gris.

Jordan-teamet spurte forbrukerne om hva de synes om skråpenslene i seg selv. Responsen var overveldende, og det var tydelig at mange hadde prøvd penslene før og at de hadde en klar formening om hva de er best til. De fire variantene av skråpensler relanseres nå; penslene er de samme, men nå med et praktisk SmartEtui. Skråpenslene kommer i fire størrelser; 25 mm, 35 mm, 35 mm oval og 50 mm.

Genial til mye

Gjennom forbrukerundersøkelser, konkurranser og samtaler med forbrukere i sosiale medier, kom det frem at forbrukerne synes at skråpenselen er genial til veldig mye – vindu, lister, møbler, overgang vegg til tak, hjørner, kanter m.m. Den skrå busten gir optimal kontroll og ekstra nøyaktighet i malejobben. Busten drypper og søler lite. Slik får du et suverent resultat.

SmartEtui løfter penselen til nye høyder

Da forbrukerne fikk vite at penslene skulle relanseres og komme med et nytt SmartEtui, ble nyheten tatt veldig godt imot. Undersøkelsene viste også at kjøpelysten økte ved å tilføre de allerede optimaliserte penslene en ekstra fordel. Kundene ser verdien av gjenbrukbar emballasje og ikke minst en enda enklere løsning underveis i malejobben. Nå kan du enkelt legge fra deg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss. Skal du male over flere dager, er tipset å dyppe busten i maling og sette på etuiet når du er ferdig med malejobben for dagen. Busten holdes fuktig i opptil 72 timer.

Smittende engasjement

Det er neppe noe som er mer overbevisende enn andres gode erfaringer og opplevelser, og nettopp derfor ønsker Jordan å dele dette engasjementet i lanseringen av skråpenslene med SmartEtui. Forbrukeren Hege Andersson sier at «skråpenselen er genial i seg selv. Den kan brukes overalt!». En annen forbruker som er begeistret over skråpenselen er Stian Handberg. Han sier at skråpenselen er «genial til presisjonsarbeid. Maling inntil lister og vindu. Og utrolig kjekt å kunne legge den i etui mellom hvert strøk».

Engasjementet vil vises på materiell i butikk, i sosiale medier ol. slik at du kan se hva andre sier om disse geniale penslene. Hva synes du skråpenselen er genial til?

Steg for steg

1

SmartEtuiet er praktisk å bruke underveis i malejobben og mellom strøkene

2

Folk mener at skråpenslene er geniale til mye - og engasjementet smitter

Hjelp!

FAQ

 • Hvorfor skal man ikke male i sola?
  Ikke mal på varm vegg eller i direkte sollys. Det ytterste malingslaget tørker da for fort og man får blæredannelse og et malingslag som lett kan sprekke opp. Malingen/beisen beskytter dermed ikke huset ditt som den skal. Dette er særlig viktig når du grunner med oljemaling som skal rekke å trekke seg inn i treverket innen den tørker. 
 • Hvilke maleverktøy bør brukes til å male huset?

  Svaret er minimum to pensler og helst en rull. En bred fasadepensel som tar opp mye maling, for å slippe å dyppe ofte i malingen. I tillegg bør du ha en lang vinkelpensel for å komme til vanskelige områder. Vårt aller beste tips er å påføre malingen først med en smal rulle, så fordele malingen jevnt ut med penselen - da kan du male opptil dobbelt så fort!

  Tips: Velg bredden på fasadepenselen etter fasadepanelets bredde. Er kledningen ca. 100 mm bred, velg en 100 mm fasadepensel som dekker hele panelets bredde. Et annet tips kan være å ha flere penslere tilgjenglig om dere er flere som skal gjøre jobben. Ha også et forlengerskaft for hånden, for da når du flere områder samtidig som du skåner rygg og armer. Og til slutt: prøv vår praktiske stigekrok for å henge malingspannet på stigen mens du maler! Lykke til!

 • Når er det på tide å male vinduene?
  Kontroller vinduene hvert år. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male. Det er den mest "sårbare" delen av vinduet. Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. 20 cm opp på sidene. Huske grundig forarbeid, så blir det mye enklere å få flott finish!
 • Behøver man å skrape fasaden før man maler?

  For at malingen skal feste seg godt, må underlaget være rent, tørt og fast. Ellers kan resultatet bli at du maler et strøk maling over fukt og smuss, som igjen gjør at malingen raskt kommer til å sprekke og flasse. Oftest skraper man bare bort det som er løst, bobler eller sprukket opp. Er malingsskiktet under bra, trenger du ikke grunne. Skraper du frem bart treverk, må det alltid grunnes.

  Tips: invester i en ordentlig skrape, og husk å dekke under med plast eller dekkfilt slik at du slipper å plukke malingsbøss ut av rosebuskene etterpå.

 • Jeg skal beise terrassen. Hva gjør jeg?

  Vi har sagt det før og vi sier det igjen – vær nøye med forberedelsene så har du bedre forutsetninger for et godt resultat.

  1. Start med å dekke til overflater og planter som finnes i nærheten av terrassen.
  2. Rengjør terrassen grundig. Tips! rengjør gjerne terrassen når det regner så går arbeidet lettere.
  3. Slip overflaten for å fjerne trefiberreisning og ujevnheter, så får du et mer behagelig gulv å gå på. Fjern støv.
  4. Beis terrassen. Tips! Ikke beis i direkte sollys - vent til det er svalt i luften, da rekker beisen å trekke godt inn i treverket og sluttresultatet blir penere.

  Obs! Vent terrassen er helt tørr før du går på med beis eller maling. Det kan være fuktig inni treverket selv om det virker tørt på utsiden.

Spør oss

Spør maleren

eller

Kontakt oss