Se terrasse-trikset som sparte Lene tid og penger

Paret fra Larvik ble overrasket over hvor enkelt og raskt det var å beise en 160 kvm stor terrasse med nyheten EasyPad. I tillegg sparte de penger.

Hørtes for godt ut til å være sant

I en enebolig i Larvik nyter Lene Elisabeth Tårnes og Rune Olafsen sommeren med en stor uteplass. Familien spiser ofte ute, lager mat ute og har familiegrillinger. Men 160 kvadratmeter terrasse på to nivåer med mye kriker og kroker trenger mye vedlikehold.

Terrassen ble beiset for tre-fire år siden med rulle og pensel, det var en stor jobb som tok to dager. Derfor grudde de seg litt til å gjenta jobben og utsatte beisingen til i år.

Beising av treterrasse med Easypad

— Med EasyPad tok det bare fem timer og det var faktisk lekende lett, akkurat som de sier. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, det ble så fint. Og så brukte vi ni liter mindre beis, så vi sparte jo penger i tillegg

Lene

Lene fikk anbefalt EasyPad av en selger i butikken, men var skeptisk til dette nye produktet fra Jordan.

Terrasse supersett med easypad
Supersettet for terrassen

– Det hørtes for godt ut til å være sant, vi kunne ikke tro at det virkelig var så enkelt. Rune hentet faktisk rulle, pensel og brett for å kunne gå over hvis han ikke var fornøyd, forteller Lene.

Skal du sette igang med terrassen? Les vår terrasseguide

Droppet rulle og pensel

Rullen og penselen fikk de ikke bruk for. Den jevne penselstrøkfølelsen Lene ønsket kom med en gang. Paret ble overrasket over hvor godt påføringspadden kom inntil kanter, under rekkverk, over skjøter og at den ikke satt fast i noe underveis. EasyPad er utviklet for å beise to terrassebord av gangen hvis man har standardbord.

Les mer om utstyret vi i Jordan anbefaler til hele jobben og hvorfor her.

— Størrelsen er perfekt og det var som å vaske gulvet! Rune sang og koste seg, han ringte faktisk foreldrene sine underveis og ba dem komme for å hente Easypad. De skal nemlig beise på hytta. Han skrøt så fælt at jeg også måtte prøve. Jeg beiset trappa og det var veldig moro. Jeg kunne ha beiset mer, men det fikk jeg ikke lov til, han ville gjøre det selv, ler Lene.

Terrasse av tre resultat etter beising
Her er Rune Olafsen i gang med beisingen. Han fikk ikke bruk for malerull denne gang.

Så fornøyde ble de, at EasyPad ble anbefalt videre til venner og familie. Lene har også skrevet om opplevelsen på bloggen sin, les det her:

— Vår pad er brukt på tre terrasser, vår og to til, og den er fortsatt fin. Størrelsen på padden er perfekt, den er enkel å montere, satt godt fast og løsnet ikke. Padden var like hel etter beisingen og det var enkelt å vaske den etterpå. 

Lene Elisabeth

Så sitter du fortsatt på gjerdet og gruer deg til terrassejobben, har Lene en oppfordring.

— Bare sett i gang! Det stemmer at det er lekende lett, enklere kan det ikke bli!

Erfaringene med Easypad er forbrukerenes egne, produktene er ikke sponset av Jordan.

Se hvordan du beiser terrassen med Easypad.

Start malehjelpen

Relaterte artikler