Fra skepsis til begeistring

Ingunn og Morten hadde dårlig erfaring med utvendig husvask. Med den nye innovasjonen til Jordan, fikk de en overraskende opplevelse.

– Vi hadde ikke vasket huset utvendig etter at vi flyttet hit, så vi gruet oss til å starte på det, forteller Ingunn S. Johnsen.

I et typisk 60-tallshus med kjeller og første etasje ved Drammenselva i Drammen, bor hun sammen med mannen Morten og lille Jesper (5,5). Familien flyttet inn vinteren 2018 etter å ha pusset opp nesten hele første etasje. Men det malte panelet på utsiden ble stående urørt.

– Vi vasket det forrige huset før vi malte det, og det var fryktelig slitsomt. Vi brukte forskjellige skrubbekoster og en kost man fester på vannslangen.

Den gangen brukte samboerne det de hadde tilgjengelig for å vaske. Noen av vaskekostene kunne festes på forlengerskaft, andre kunne ikke. Noen av kostene var stive og harde med kort bust, og noen var mykere med lengre bust.

– Det var en tung jobb. Og det ble jo litt forskjell på resultatet fordi vi brukte forskjellige verktøy rundt på huset.

Da det i sommer var tid for å male det nye huset, prøvde Morten og Ingunn den nye vaskekosten fra Jordan som er spesielt utviklet for å vaske fasade. Det ble en overraskende opplevelse.

– Vi vasket hele huset utvendig på én dag. Det var heller ikke så tungt som vi trodde, og det gikk mye raskere enn vi hadde sett for oss. Det tror vi skyldes Superkost– den kom til overalt.

Paret synes først at kosten så for stor ut.

– Vi var skeptiske til størrelsen og den virket veldig myk. Men den viste seg å være akkurat myk nok til å komme inn mellom panel, men fortsatt stiv nok til å få skrubbet. Det store børstehodet gjorde jobben enklere og mer effektivt, og den avrundede formen gjorde at vi ikke trengte å være så nøye på hvordan vi holdt kosten.

Takket være Jordan Superkost gikk vaskejobben raskere og lettere for Ingunn og Morten. Etter en slik grundig vask, kan man vente et år før neste runde. Men da bør vedlikeholdsvasken gjentas, for at malingen skal holde bedre og lengre, og for at huset ditt skal se penest mulig ut.

– Vi ville helt klart kjøpt Superkost igjen, og vi anbefaler den videre til andre.

Relaterte artikler