Sånn fornyer Jordan seg

Gjennom dialog og intervjuer fant Jordan maleverktøy ut at nordmenn trenger mer hjelp til maling og oppussing. Sånn ble resultatet.

Vi fant fort ut at nordmenn synes det å pusse opp er kjempegøy og vi elsker å gjøre ting selv. Nå er det vår oppgave å hjelpe deg så du klarer dette.

Produktansvarlig Beate Engel Jacobsen i Jordan maleverktøy.

De siste årene har Jordan jobbet for å forstå forbrukerne enda bedre og finne ut hva de lurer på når de pusser opp.

Resultatet er en forenkling av malereisen med en digital tjeneste i sentrum, som gjør oppussing enklere og mer forståelig.

«Sånn» består av tips og gode råd fra eksperter og andre forbrukere tilpasset det du måtte lure på, uansett om du er i butikken, gjør research hjemme eller er i gang med malejobben.

– «Sånn» er litt oppmuntrende. Du kan bruke det på mange måter; «du gjør bare sånn, du trenger en sånn, pass på sånn». Vi har veldig lyst til å skape maleglede ved å hjelpe folk og vi føler «Sånn» er et godt norsk ord som oppsummerer dette på en veldig god måte. 

Mange sliter med å finne frem i all informasjonen om oppussing og maling og synes det er vanskelig å finne konkrete råd. Vi vet ofte hva vi vil gjøre, men ikke hvor vi skal begynne.

Tidligere har Jordan og andre aktører gitt generelle råd som har vært opp til deg å vurdere. Nå er rådene mer skreddersydd, tilpasset ditt prosjekt. Mesteparten av innholdet på den nye nettsiden og i butikk kommer av et behov forbrukere har.

Vi har også endret måten vi forteller deg hva du skal gjøre. Vi bruker tips og råd fra malermestere, men vi snakker med et språk du skal kjenne igjen og forstå bedre.

På nettsiden samles artikler og videoer for inspirasjon og du finner svar på ofte stilte spørsmål. Det aller viktigste er Malehjelpen. Det er en ny steg-for-steg tjeneste der du velger hvilket underlag du har, trykker start og får på en forenklet måte beskrevet hva du skal gjøre, hvordan du gjør det og hva du trenger. Malehjelpen er delvis lansert tidligere til veldig god respons, nå er den bygget ut både visuelt og skriftlig.

En slik forenkling krever en veldig kompleks matrise i bakgrunnen. Tenk deg hvor mange ulike malejobber det er, hvor mange underlag og flater som finnes. Og det kommer flere!

Mange lurer bare på hva slags verktøy som trengs for å male. Produktvelgeren er en ny tjeneste du enkelt kan bruke hjemmefra eller via en skjerm i butikken. Den gir råd folk flest lykkes med.

Vi prøver å gi deg godt humør hele veien gjennom ditt prosjekt. Vi håper du føler at Jordan faktisk har hjulpet deg og trukket deg litt gjennom reisen. Vi gleder oss til å dele malegleden med deg. Sånn!

Relaterte artikler