Trepenslene som gir strøkent resultat

Trepenselserien fra Jordan er designet for å sikre best mulig resultat til mange ulike jobber. Både lister, møbler, vegg, dør og vindu. I tillegg til å være svært gode pensler, er serien også lagd mer bærekraftig, ved at de er laget av treverk fra ansvarlig skogbruk.

Penselserien er først og fremst utviklet for å oppnå best mulig resultat i alle dine maleprosjekter, men på veien mot dette målet har vi gjort smarte materialvalg. Penslene er lagd av poppel-tre fra ansvarlig skogbruk. Det betyr at vi sikrer at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

Penslene kommer i 6 ulike størrelser og serien egner seg godt til de fleste jobber inne småjobber ute. Den skrå busten egner seg spesielt godt til presisjonsarbeid og for å male tett inntil lister og detaljer.

Smarte valg

I tillegg til at disse penslene er produsert i bærekraftig treverk har vi også gjort flere andre smarte valg. For at det skal være enklere å ta vare på penslene, er blekket som holder busten og treskaftet sammen, laget i rustfritt stål, slik at penslene tåler vask og kan brukes igjen og igjen.

Pakningen er også utviklet i bærekraftig papp og vi har vi jobbet med målene for å minimere plass, og dermed også gjøre frakten mest mulig effektiv.

Alt i alt er dette svært gode pensler som vil gi deg et strøkent resultat, samtidig som vi tar bedre vare på resursene. Både fra vår side, og ikke minst: DU tar vare på listene, møblene, panelet eller veggen din!

Heia deg og lykke til med oppussingsprosjektet:)

Relaterte artikler