Sånn fokuserer vi på bærekraft!

Selvfølgelig er det viktig for oss i Jordan å ha fokus på bærekraft. Her svarer Nora, vår bærekraftsansvarlig, på noen spørsmål vi har fått fra forbrukere rundt dette temaet.

Nora Løke Thomessen, Sustainability Manager
  1. Har dere fokus på bærekraft i Jordan?

– Ja, vi har en ambisiøs bærekraftstrategi med klare mål frem mot 2025. Her kan du se en kort film som beskriver vår bærekraftstrategi i Orkla House Care.

  1. Hvordan jobber dere for å gjøre Jordan produkter mer bærekraftige?

– I tråd med vår bærekraftstrategi introduserer vi gradvis flere og mer bærekraftige råvarer i både emballasjen og produktene våre. Vi har eksempelvis engangsinnlegg til malebrettene våre i resirkulert plast, og vi kjøper treet vårt fra ansvarlig drevet skogbruk.

  1. Hva skal jeg gjøre med penselen min etter bruk?

Til innendørspensler opp til 100 mm anbefaler vi at du vasker penselen etter våre anbefalinger. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan rengjøre penselen din på en bærekraftig måte.

  1. Hva skal jeg gjøre med malerullen min etter bruk?

Vi anbefaler å skrape ut malingen og deretter tørke ut rullen din når du er ferdig med malejobben, og kjøpe ny til neste prosjekt. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan rengjøre malerullen din på en bærekraftig måte.

Følg med på flere nye produktlanseringer fra Jordan i fremtiden som vil ha fokus på bærekraft!