– Trodde ikke det skulle være så enkelt å beise verandaen!

Takket være det nye maleverktøyet EasyPad fra Jordan ble ikke jobben med å beise veranda så tung som Yvonne fryktet.

I Sandefjord bor Yvonne Borlaug Andreassen med sin storfamilie. Seks personer er de totalt, og store og små trives på den koselige uteplassen der de ofte har besøk.

Uteplassen består av en 70 kvadratmeter lang veranda som er litt kronglete å beise. Forrige gang jobben måtte gjøres, fikk Yvonne noen til å gjøre det.

— Fordi den er så stor, har jeg syntes det har vært litt ork. I år googlet jeg for å finne en enklere løsning, jeg så noen videoer der det nye maleverktøyet EasyPad ble brukt og tenkte jeg skulle prøve det. Men jeg trodde ikke det skulle være så enkelt, forteller Yvonne.

Hun ble spesielt overrasket over hvor tidsbesparende EasyPad er, hvor lite søl det blir og at du unngår å få vondt i ryggen under beisingen.

Her kan du se videoen som inspirerte Yvonne til å beise verandaen med EasyPad.

Verandaen ble først grundig vasket, deretter slipt med pussepapir festet på EasyPad og så beiset. Yvonne trekker frem at påføringspadden enkelt kommer til overalt uten å komme borti tilstøtende vegg og rekkverk. Resultatet er at beisen blir jevnere påført og resultatet penere.

— Påføringspadden legger fra seg riktig mengde beis over hele terrassebordet, så du slipper å være bekymret for mye søl. Den gir et veldig godt resultat. Beising er ikke lenger noe å grue seg til, du bruker ikke så lang tid, så det er bare å sette gang, sier Yvonne, som har anbefalt dette til andre.

Jeg er helt sikker på at ingen blir skuffet. Det er ikke ofte jeg finner et så godt produkt som EasyPad.

Forrige gang Yvonne skulle beise, fikk hun noen andre til å gjøre det. Nå får hun det imidlertid til selv.

Yvonne var spesielt overrasket over hvor rask EasyPad er, hvor lite søl det blir og at du unngår å få vondt i ryggen under beisingen.

Erfaringene med Easypad er forbrukerens egne, produktene er ikke sponset av Jordan.

Se hvordan du beiser terrassen med Easypad.

Start malehjelpen

Relaterte artikler