Denne penselen maler huset dobbelt så raskt

Det å male huset kan virke som en tidkrevende oppgave man kvier seg til å gå løs på. Vår beste fasadepensel har en optimal bust som både fordeler malingen jevnt samtidig som den lar deg male lengre per dypp.

I tillegg følger det med et praktisk SmartEtui som bevarer malingen fuktig i pausene. Det gjør at du i sommer kan male huset mye raskere, og i tillegg få god tid til overs til å gjøre andre ting.

Den beste beskyttelsen

Det beste du kan gjøre for huset ditt er å gi det en god overflatebehandling. Her i nord er det som alle vet, værhardt, og høst- og vintersesongen er lang og sliter hardt på fasaden.

Gir du huset ditt en god overflatebehandling forhindrer du at maling løsner og flasser av, og du beholder et pent resultat i år etter år. Det er ikke bare en god maling som gir huset den beste beskyttelsen.

«Satt på spissen er det bortkastet å investere i en dyr maling, om du bruker dårlig verktøy til påføringen av den», forteller Åsa Schaanning, Jordans ansvarlige malermester. «Det er alt for mange som «sparer» inn på verktøyet fordi de ikke forstår hvor avgjørende det kan være for resultatet til slutt.»

Jordans beste fasadepensel, Ultimate Hus og gjerde 120mm, har en spesialutviklet bust som enkelt gjør at den etterlater seg en jevn malingsfilm igjennom hele strøket. Det gjør at selv en utrent maler fint greier å utføre jobben.

Les mer om riktig malingstykkelse her.

Er malingen jevnt fordelt med riktig tykkelse, minsker du risikoen for at malingen sprekker opp og flasser av.

Raskeste i klassen

I tillegg til å gi den beste beskyttelsen, så har busten på den nye penselen et veldig høyt malingsopptak. Det gjør at du kan maler lengre per dypp, noe som igjen gjør at du bruker mye kortere tid på malejobben. Klar for å sette i gang? Vi viser deg hvordan her.

«Vi har satt sammen busten på en helt ny måte. Resultatet er en pensel som du maler både raskere og jevnere med. Den fordeler malingen jevnt og drar den med seg. Penselen er beregnet for forbrukere som ønsker et godt og trygt resultat, uten å bruke unødvendig mye tid på å male fasaden», fortsetter malermester Åsa.

Tester viser at Jordans nye Ultimate utepensel maler opp mot dobbelt så fort sammenliknet med andre pensler.

Praktiske detaljer

Sammen med penselen kommer det et praktisk oppbevaringsetui. Det gjør at du slipper unødvendig søl, slipper å bruke tid på rengjøring og du kommer raskere i gang igjen etter pausen.

«Etter bruk kan penselen oppbevares enkelt i oppbevaringsetuiet. Den står da stødig og busten holdes fuktig i opptil to uker. Det gjør at du kan ta deg tid til en pause uten at penselen tørker inn, og du unngår unødvendig søl og gris», avslutter malermesteren.

Relaterte artikler