Sånn vasker du veggen før maling

Skal du male vegg? En ren overflate er et av de smarteste stegene for å få en strøken vegg.

Veggen ser ikke skitten ut så hva er poenget, tenker du kanskje. Du vasker vel vinduene dine også på innsiden? Noen raske drag over veggen eller taket, så er du klar for å begynne å male. Noe av det mest irriterende folk vet er å plukke klumper og rusk ut av rullen eller malingen på veggen, og en vask vil hjelpe deg å unngå det. 

Med innovasjonen Jordan Malingsklar gjør vi rengjøringen enklere enn noen gang. Flekker, fett og sot som risikerer å skinne gjennom malingen, fjernes effektivt med engangsmoppen. Du trenger ikke skylle eller tørke av etterpå, og du kan sette igang å male med en gang veggen har tørket.

Moppen er ferdig fuktet og klar til bruk. Den kan brukes på begge sider, og festes enkelt til et slipebrett eller andre flater med borrelås. Fordelen med å bruke Malingsklar på et slipebrett sammen med forlengerskaft, er at du øker rekkevidden og jobber raskere, men kan også brukes med hånda rett på underlaget.

En pakke inneholder to kluter, hver av de skal dekke ca. 15 kvm. vegg. Vask over, la tørke, så kan du male. Moppen er også suveren til tak, lister, vindusflater og møbel for å klargjøre til maling.

Sånn gjør du det

1. Fest moppen på et slipebrett.

2. Vask over veggen eller taket. Moppen kan også brukes på lister.

3. Overflaten er nå ren, og du kan begynne å male når det er tørt.

TIPS PÅ VEIEN: Hvis det er mye støv eller smuss på veggen, kan du fjerne dette med en tørr mikrofiberklut før du bruker Malingsklar. 

Jordan Malingsklar er testet av RISE (Research Institutes of Sweden). I testen ble Malingsklar målt opp mot referanseprodukter. De målte effektiviteten av fjerning av tjære og vedheft av maling på vaskede gulvlister. Testresultatene viser at Malingsklar rengjør effektivt og sikrer god vedheft. 

Relaterte artikler