En unik nyhet gjør husvasken enklere og mer effektiv

Er du en av dem som gruer deg til den årlige fasadevasken av huset? Ikke fortvil, nå blir jobben enklere for deg. Jordan er ledende innen maleverktøy og rengjøring, og jobber stadig med innovasjon og utvikling for å forbedre produktene du trenger. Nå lanseres en helt ny vaskekost som gjør det enklere og mer effektivt for deg å vaske huset.

Superkost kalles den, for den er helt super – og er Jordans råeste vaskekost. Den har en buet form, og er vinklet slik at du kommer godt til langs bordene på veggen. Der du før måtte snu kosten for å dra den over hver side av underbord og overbord, kan du nå la kosten gli mellom bordene. Den buede busten stikker litt ut, slik at du også kommer til i hjørner og opp mot taket. Alt dette gjør vaskejobben mindre belastende for deg.

Ved bruk av feil utstyr kan du risikere at malingen fort får riper. Derfor er Superkost utviklet med en myk syntetbust som er skånsom mot underlaget samtidig som den holder godt på vann og vaskemiddel.

Jordan Superkost er testet av fagfolk, og er allerede en soleklar favoritt. Den er svært slitesterk, og tåler alle typer vaskemidler uten å bli hard, ødelagt eller smuldrete. Her får du et holdbart produkt som kan brukes år etter år.

Superkosten passer til alle Jordans forlengerskaft og er perfekt til vedlikeholdsvask av fasader. Den egner seg også godt til vask av terrassen, fordi busten ikke river opp filmen på beisen eller malingen.

Eksperter anbefaler at du gjør vedlikeholdsvask av overflater, terrasser og vegger de årene du ikke trenger å male eller beise. Godt årlig vedlikehold er viktig, og gjør at malingen varer lengre og fargen holder seg pen. I tillegg hindrer du råte og misfarging av malingen. Med Jordan Superkost får du ren fasade på 1-2-3, og huset ditt vil se enda freshere ut.

Relaterte artikler